Bölümümüzde geleneksel "INSERTIO" etkinliği düzenlendi
8 Haziran 2022 | 11:37

Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünde, ilki 2013 yılında, ilk mezunlarını güzel anılarla uğurlamak amacıyla planlanan ‘INSERTIO’ etkinliği bu sene fakültemizin konferans salonunda 7 haziranda gerçekleştirildi. Her yıl düzenlenen INSERTO etkinliği, üçüncü sınıf Fizyoterapi ve Rehabilitasyon öğrencilerinin son sınıflara hoş bir veda için düzenledikleri geleneksel bir etkinlik halini almıştır. Pandemi sürecinde uzaktan eğitime geçilmiş olması bu etkinliğe ara verilmesine neden olmuştu. Hem öğrencilerin hem de öğretim üyelerinin büyük merakla ve özlemle katılmış olduğu bu etkinliğe oldukça yoğun ilgi gösterildi. Sayın dekanımız Prof. Dr. Bülent ELBASAN ve sayın bölüm başkanımız Prof. Dr. Deran OSKAY’ın açılış konuşmaları ile başlayan program, öğrencilerin hazırladığı skeçler ile devam etmiştir. Yaklaşık iki saat süren program hediye ve mezuniyet pastası kesimi ile sonlanmıştır.

-1 -1 -1