9 Haziran 2022 | 09:00

Bölümümüz 3. Sınıf öğrencileri FTR414 Kardiyak Rehabilitasyon Dersinde Risk Faktörleri eğitimi kapsamında hazırlamış oldukları sunum, poster ve broşürlerini sundular. Hepsini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz. Dersimizin sorumlu hocası Prof. Dr. Meral Boşnak Güçlü’ye öğrencilerimize sunduğu imkanlar ve rehberliği için teşekkür ediyoruz. Yine öğrencilerimize danışmanlık desteği için Araş. Gör. Ece Baytok ve Araş. Gör. Betül Yoleri hocalarımıza da teşekkür ederiz.

Etkinliğimizden kareler-1 Etkinliğimizden kareler-1 Etkinliğimizden kareler-1 Etkinliğimizden kareler-1 Etkinliğimizden kareler-1