Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü iş birliği ile Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde çalışan fizyoterapistlerin Türkiye genelinden katılımı ile “Fizyoterapist Gelişim Eğitimleri” düzenlendi.
9 Haziran 2022 | 09:30

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü iş birliği ile Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde çalışan fizyoterapistlerin Türkiye genelinden katılımı ile “Fizyoterapist Gelişim Eğitimleri” Sporda Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı öğretim üye ve elemanları Prof. Dr. Nevin A. Güzel, Prof. Dr. Nihan Kafa, Uzm. Fzt. Gamze Çobanoğlu Demirkan, Uzm Fzt. Ali Zorlular tarafından Trabzon’da gerçekleştirilmiştir.